Lukk

NOAH ISO-sertifisert innen kvalitetsledelse

I juli fikk NOAH ISO 9001-sertifikatet, og har med det tatt et nytt viktig steg i den kontinuerlige utviklingen av ledelsessystemet for selskapet.

Les mer

Defekte sjøkabler byttes ut

Sjøkabler fra 20- og 50-tallet skal fjernes for å sikre strømforsyningen til Langøya. De neste ukene blir havbunnen kartlagt.

Les mer

Regjeringens ekspertutvalg besøkte Langøya

Tirsdag formiddag besøkte regjeringens ekspertutvalg NOAH og Langøya. Utvalget fikk omvisning på anlegget og informasjon om NOAHs virksomhet og fremtidsplaner.

Les mer

Stolpejakten: NOAH er med på turen!

Kom deg ut i frisk luft og levende natur! Bli kjent i nærområdet! Møt med-mennesker langs stier og i byen. Opplev et artig konkurransemoment på turen!…

Les mer

Utvidelsen av Sydbruddet er ferdigstilt

Siste salve har gått av i Sydbruddet på Langøya for å sikre deponikapasitet til sommeren 2024. Denne uken ble maskinene hevet opp fra bruddet.

Les mer

Sommerbåt til Langøya i år også!

Vi ønsker at flest mulig skal få oppleve den naturskjønne, frodige og historierike øya. Derfor gjentar vi suksessen fra i fjor, og tilbyr gratis sommerbåt.

Les mer

Ønsker mer kunnskap om vannkvaliteten rundt Langøya

NOAH iverksetter ytterligere kartleggingsarbeid for å få mer informasjon om vannkvaliteten rundt Langøya. Prosjektet er på eget initiativ og i tråd med Miljødirektoratets tilbakemelding på…

Les mer

Røråstoppen skole på Langøya: Kjempeflinke strandryddere!

Tradisjonen tro har 6. klasse på Røråstoppen skole vært på Langøya og ryddet området nord på øya for søppel. Barna gjorde en flott innsats og…

Les mer

Arbeidet i Sydbruddet på Langøya stanset inntil videre

Lørdag 11. mai gikk det et ras i bunnen i det nye utsprengte bruddet i syd på Langøya. Ingen ble skadd i raset. Alle arbeider…

Les mer

NOAH med i forskningsprosjekt om sirkulærøkonomi i prosessindustrien

Yara og NOAH – som begge er representert med FoU-avdelinger i Herøya forskningspark – er med i prosjekt om sirkulærøkonomi i prosessindustrien. Forskningsrådet støtter prosjektet med 20 mill. kroner.

Les mer