Close

Jobbe i NOAH?

NOAH er et ressurs- og miljøselskap som jobber med alt fra behandling og rensing av forurensede masser og landskapsrehabilitering, uttak av kvalitetsstein til infrastruktur, og til neste generasjon batterier.

Vi er et av Europas ledende kompetansemiljøer innen våre drifts-, og utviklingsområder, og har bærekraftige og miljøvennlige løsninger som tilbakefører ressurser til samfunnet som uttalt ambisjon.

Våre medarbeidere kjennetegnes av høy faglig kompetanse og et sterkt engasjement for miljø og industri. Vi er ikke større enn at alle medarbeidere er synlige i hverdagen og betyr noe. Det gir deg som medarbeider både muligheter, ansvar, og faglige utfordringer innenfor et konsern som er av samfunnskritisk betydning.

Vi er i dag over 130 dedikerte ansatte fordelt på åtte kontor- og driftssteder i Norge, Sverige og Danmark.

Ledige stillinger

Vi har ledig stilling som IT-tekniker i NOAH. Her vil du spille en avgjørende rolle i å støtte og utvikle våre interne IT-systemer og infrastruktur. Du vil være ansvarlig for å levere teknisk støtte til våre ansatte, feilsøke problemer, administrere systemer, implementere sikkerhetsløsninger og delta i prosjekter for å forbedre IT-miljøet vårt. Den ideelle kandidaten har en lidenskap for teknologi, har gode problemløsningsferdigheter og evnen til å samarbeide effektivt i et teammiljø. Les mer om stillingen og søk i lenken.