Close

Åpner for sponsorsøknader

Bidrar din aktivitet til noe positivt for lokalmiljøet i Holmestrand eller i Nittedal? Da kan du søke om sponsormidler fra NOAH for 2022.

Søknadsportalen er nå åpen. Alle ikke-kommersielle aktører med aktivitet i Holmestrand og Nittedal kommune og omkringliggende områder kan søke om sponsormidler. Formål som fremmer miljø, bærekraft, inkludering og/eller folkehelse vil bli prioritert.

Fristen er 15. februar og søknadsskjema finner du her: NOAH sponsormidler

I fjor fikk åtte lag, stiftelser og foreninger støtte til prosjekter og aktiviteter i Holmestrand og omegn. I Nittedal har NOAH tidligere sponset idrettslag og barneteater. I fjor støttet selskapet Ornitologisk forening for å få mer kunnskap om fuglene nær anlegget vårt. I tillegg støttes Trafikkland som deler ut refleksvester til skolebarn i lokalmiljøet.

Et nytt år byr på nye muligheter. Alle søkere vil bli behandlet likt, uavhengig av om de har fått støtte før eller ikke.
NOAH håper også at det kommer inn enda flere søknader med en tydelig miljøprofil.

— Det er mye positivt som rører seg innenfor idrett, kultur og byutvikling i Holmestrand og Nittedal. NOAH er opptatt av å være med å bidra i de lokalmiljøene vi operer i. Det er en del av vår bedriftskultur og vårt samfunnsansvar, sier kommunikasjonssjef i NOAH Unni Claussen.