Close

Temavandringer på Langøya i august

Som en del av Åpen Sommer inviterer NOAH til guidede temavandringer på Langøya i august. Turene er gratis og passer for alle.

Nå har du sjansen til å bli bedre kjent med Langøyas historie og natur. 4., 5., 11. og 12. august setter vi opp guidede turer til øya med temaene historie, botanikk og geologi.

Meld deg på her Påmelding vandring Langøya

Datoer og temaer:

  • Botanisk og geologisk vandring med biolog og miljørådgiver Helene Mathisen onsdag 4. og onsdag 11. august
  • Historisk vandring med historiker og Langøya-ekspert Stig Tore Lunde 5. og 12. august

På botanisk- og geologisk vandring får du se fossiler som er 400 millioner år gamle og oppleve noen av øyas sjeldne blomsterarter.
På historisk vandring blir du med på en reise i tid, fra de første bosetningene på øya, via viktig industrihistorie til nåtidens landskapsrehabilitering.

Turene går med Sommerbåten fra Sundebrygga ved Havnegaten 25 i Holmestrand kl. 16.30 og retur fra Langøya ca kl. 19.30. Hver tur har plass til 40 personer.

Vi kan ta med enkle rullestoler og hunder er velkomne så lenge de er i bånd. Båtturen tar 15 minutter. Selve vandringen tar ca 45 min og går i rolig tempo. Deretter har man ca en time fritid på Langøya. Man bør ha på gode sko og ta med badesko hvis man vil bade.

Før turen vil du bli kontaktet med informasjon om du har fått plass og på hvilken avgang. Hvis du får plass får du også tilsendt praktisk informasjon.

 

Dette er en automatisk oversettelse ved bruk av Google translate »