Close

Sommerbåt til Langøya

Sommerbåten til Langøya vil gå på onsdager til og med søndager fra 19. juni til 11. august i 2024.

Avgang er fra brygga (nedenfor restaurant Bella Vista og Spar) i Holmestrand hver hele time. Første tur er kl. 1000 og siste kl. 1800. Etter kl. 1800 er det kun retur fra Langøya fram til alle passasjerene har kommet på land i Holmestrand.

Båten er tilgjengelig for manuelle rullestoler, og det er tillatt med hund. Sykler oppfordres til å settes igjen i byen.

Båten er gratis for barn under 18 i følge med voksen, samt skoler og barnehager. For voksne og ungdom uten følge koster den 25 kr t/r. Man trenger ikke booke på forhånd, men noe venting må påregnes på feriedager med fint vær. For grupper over 20 personer, er det lurt å kontakte NOAH på forhånd for praktisk planlegging. (lene.notoe@noah.no)

På Langøya kan man utforske naturen, bade, se på fossiler og statuer og lære mer om industrihistorien til øya gjennom infotavler og kulturminner. Botne orientering setter opp stolper i Stolpejakten og Sande Sportsklubb setter opp discgolf-kurver. Om du ikke har disc selv kan du låne i båten. Det er også to padlehuker der man kan søke ly eller overnatte. Det er ikke lov å ta med seg fossiler eller plukke blomster. Sørg også for at alt avfall enten kastes ved toalettbygget eller tas med tilbake. Sammen holder vi øyperlen ren.

Vær oppmerksom på at det ikke er vann eller strøm i Friluftsområdet. Ta derfor med nok mat og drikke. Solkrem, solhatt og badesko og er også lurt å ha med. Det er toaletter i området der båten legger til.

Av og til arrangerer vi ulike aktiviteter på Langøya. Følg med på vår Facebook side for oppdateringer.

God tur til Langøya!