Close

NOAHs ansatte gir årets julegave til Barnekreftforeningen i Vestfold

Også i år har de ansatte i NOAH valgt å gi julegaven videre til et godt formål. I år som i 2019 er det Barnekreftforeningen i Vestfold som får gaven på 30.000 kroner.

«Foreningen drives av frivillige medlemmer og tillitsvalgte i lokalmiljøet som ønsker å gi rammede familier et trygt sted hvor man skal oppleve tilhørighet og mestring. Vi håper denne gaven kan bringe noe glede inn i julen for kreftsyke barn i fylket vårt,» sier leder av Teknas lokallag i NOAH Tone Klufthaugen.

Gaven til foreningen går til støtte- og trivselstilbud for familier som har, eller har hatt, barn med kreft, og det er NOAHs fire fagforeninger som har bestemt årets tildeling.

«Barnekreftforeningen gjør et fantastisk arbeid innenfor forskning og kunnskapsformidling. Kunnskap er nøkkelen for å kunne gi enda bedre tilpasset behandling. Bare det beste er godt nok for disse barna,» sier Tone Klufthaugen.
Hun representerer i denne sammenhengen NOAHs om lag 100 ansatte, hvorav omtrent to tredeler har arbeidssted i Holmestrand sentrum og på Langøya. De resterende er fordelt på kontorer i Oslo, Nittedal, Herøya, Göteborg og Odense.

Les mer om Barnekreftforeningen.

Disse har tidligere mottatt julegave fra de ansatte i NOAH:

Krisesenteret i Vestfold (2020)
Barnekreftforeningen Vestfold (2019)
Kirkens Bymisjon Holmestrand (2018)
Sykehusklovnene (2017)

Dette er en automatisk oversettelse ved bruk av Google translate »