Close

Idyll på Langøya

Arne Hurlen kommer til Langøya 22. august for å spille noen av Postgirobyggets mest kjente og kjære sommerlåter. Konserten er en del av en direktesendt tv-sending som erstatter Åpen Dag.

Alt ligger til rette for en hyggelig avslutning på sommeren med Postgirobyggets sommerlåter fremført på Oslofjordens nest største øy denne lørdagen i august.

Postgirobygget med låtskriver og frontfigur Arne Hurlen i spissen, har herjet hitlistene siden debuten i 1996.

— Sanger som Idyll, En solskinnsdag og Tidløs har for lengst blitt en del av den norske sommerkulturen, og fenger stadig nye generasjoner. De siste årene har de frekventert landets største festivaler, og slapp sitt tiende album Lykke til 19 juni i år, sier Ludvik Heian Pettersen i eventbyrået Eventyrlie, som står for gjennomføringen av NOAH-konserten.

Arne Hurlen skal opptre sammen med konsertens husband Polyester, der Heian Pettersen også spiller.

Innblikk i hva som skjer på øya

Konserten er en del av en live-sending fra Langøya som arrangeres i stedet for den tradisjonsrike Åpen Dag. NOAH har invitert idrettsfolk, korps, ordfører, ansatte og artister til en tv-sending som skal inneholde noe for de fleste. Sendingen ledes av programleder Katarina Flatland, kjent fra blant annet Jakten på Kjærligheten.

— Vi ønsker å åpne opp og vise frem Langøya og gi litt innblikk i hva som skjer her ute. Samtidig har vi lyst til å gi noe positivt tilbake til befolkningen etter en stille korona-sommer, sier samfunnskontakt i NOAH Unni Claussen.

På nett, hotellet eller kinoen

Det er tidligere kjent at bandet Plumbo, country-artisten Unnveig Aas og det unge stjerneskuddet Hennika skal opptre på en intim scene som rigges til i parken på Langøya, der Åpen Dag vanligvis avholdes. Konserten vises først og fremst på nett (blant annet på Jarlsbergavis.no), men også på skjermer på Holmestrand Fjordhotell og i kinosalen på Biorama. I tillegg vil det bli delt ut noen billetter til å være publikum i parken på Langøya gjennom sosiale medier.

— Av smittehensyn sprer vi fremvisningene utover. Du kan få med deg arrangementet fra Holmestrand Fjordhotell eller sitte komfortabelt på Biorama. Ellers tror vi mange vil velge å se det hjemme fra sin egen stue, eller i opptak, sier Claussen.

Sendingen og konserten vises her:

• På noah.no og jarlsbergavis.no
• Innendørs og utendørs på Holmestrand Fjordhotell.
• I kinosalen på Biorama.
• Det vil bli delt ut noen billetter til live-opptaket i parken på Langøya via NOAHs og Jarlsbergs facebooksider. Følg med!
• Man vil kunne få med seg lyden fra privatbåt utenfor Langøya, men det vil være vind- og væravhengig.

Tidspunkt for arrangementet er lørdag 22. august kl. 17.30- ca 19.00.

Dette er en automatisk oversettelse ved bruk av Google translate »