Close

Ny leder av NOAHs FA-virksomhet

Tove Stuhr Sjøblom (53) tiltrer 4. mai som leder av NOAHs FA-virksomhet på Langøya. Hun kommer fra stillingen som leder for digital transformasjon i TechnipFMC. Tove er utdannet petroleumsgeolog ved NTNU og har lang erfaring fra Hydro- og Statoil-systemet der hun blant annet ledet konsernstabene som en del av selskapets konsernledelse og var letesjef i Norge og i Canada. Tove har også ledet oppstrømsvirksomhetene i Afrika, samt vært daglig leder for Statoils Aberdeen-kontor.

Viktig infrastruktur

«Tove kommer inn med svært ettertraktet erfaring og kunnskap som vil bidra til å styrke NOAHs kompetanse og bidra til å ta selskapet videre som et internasjonalt miljø og ressursselskap. Vi ønsker Tove hjertelig velkommen til NOAH og gleder oss til å få inn hennes tanker og visjoner for veien videre», sier HR-sjef i NOAH Hans Skumlien til Avfallsbransjen.no.

Tove Stuhr Sjøblom ser frem til å jobbe med viktig infrastruktur for norsk industri og norske kommuner.

«Jeg er imponert over NOAHs faglige dyktighet og robust drift gjennom mange år. Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle kapasiteten Norge trenger for en bærekraftig industri. Vi er avhengige av gode verdikjeder for industrien og mer effektiv utnyttelse av verdens ressurser. NOAH er sentralt plassert for å bidra til gode løsninger», sier den nye FA-direktøren.

Vil tilrettelegge

Hun vil bruke de kommende ukene på å bli kjent med menneskene i NOAH, driften og prosessene.

«Det er en spesiell situasjon å starte som leder i et selskap når det er innført strenge smitteverntiltak og de fleste sitter på hjemmekontor. Men vi skal ta godt imot Tove og vil tilrettelegge for at hun og andre nyansatte får en god start på arbeidsforholdet», forsikrer Skumlien.

Tove Stuhr Sjøblom er bosatt i Horten. Hun har i tillegg til å ha jobbet i Hydro, Statoil og TechnipFMC, vært partner i oppstartselskapet Systemiq og daglig leder for Oslo Energy Forum.

Dette er en automatisk oversettelse ved bruk av Google translate »