Lukk

TV-sending og konsert fra Langøya

Pressemelding til Jarlsberg og Sande avis 18. juni 2020.

Når Åpen Dag ikke kunne arrangeres i sin vante form, benytter NOAH muligheten til å gjøre noe nytt. De planlegger en tv-sending med en påfølgende konsert på Langøya, som skal streames ut til hele regionen.

— Vi opplever at mange er interessert i virksomheten vår og hva som skjer på Langøya. Vanligvis tar vi imot rundt 1500 besøkende hit i august. Dette året håper vi å nå enda flere digitalt og gi dem en lærerik og spennende opplevelse ved å invitere folk enda lenger inn i anlegget vårt enn det vi kan på en vanlig Åpen dag, sier samfunnskontakt i NOAH Unni Claussen.

Katarina Flatland er programleder

Hun forteller videre at selv om sendingen skal gi folk en mulighet til å se hva som skjer på øya, skal den være familievennlig og underholdende. Folkekjære Katarina Flatland stiller som programleder og med seg får hun både artister, lag og foreninger i kommunen.

– Det blir en god blanding av gjester, innslag og underholdning. Sjangeren kjenner man igjen fra nrk-produksjonene Sommerbåten og Sommeråpent. Med oss har vi noen av de dyktigste på slike sendinger: Eventyrlie, Pixel og Splæsh.

Eventet på Langøya vil ha opp mot 100 publikummere, men hovedvekten av seere vil følge dette på tv hjemme i stua eller fra ulike skjermer rundt i byen.

— Vi er i dialog med både kommunen og næringslivet for å se hva vi kan få til av smitte-trygge visninger i kommunen, også i Sande. Vi ønsker at flest mulig skal få med seg konserten, som vi gir som en gave til byen, forteller Claussen.

Lars Erik fra Plumbo kommer

Artistene til konserten er ennå ikke helt klare, men Claussen forteller at det ligger an til å bli to, tre dyktige lokale artister/band og ett større navn sammen med husbandet Polyester.

— Det som er klart foreløpig er at Lars Erik Blokhus fra Plumbo kommer og spiller deres største hits! Det er vi utrolig glade for. Plumbo var årets NOAH-konsert under Holmestrand Kulturfestival som jo ble avlyst. vet at de har en stor fanskare her i kommunen så dette vil nok skape liv.

Claussen ber folk følge med på NOAHs Facebookside og i Jarlsberg avis når det gjelder å skaffe seg inngang til live-sendingen på Langøya. Noen av billettene vil bli delt ut via facebooksiden, og noen via Jarlsberg avis.

— Vi ønsker å invitere ut de som virkelig har lyst på en fin konsertopplevelse på et unikt sted, og samtidig kanskje lære noe nytt. Så følg med på NOAH Facebook, oppfordrer Claussen.