Close

Åpen dag 2018: Innblikk i NOAHs ambisjoner

940 benyttet anledningen til å besøke NOAHs tradisjonelle Åpen dag arrangement i år. Aldri tidligere har vel publikum fått så mye informasjon om vårt arbeid og våre ambisjoner.

NOAHs fagpersoner betjente en lang rekke informasjonsstands. Temaene var varierte: Fra våre store investeringer i nytt behandlingskonsept på Langøya, til hvordan vi jobber med å redusere trafikkmengden vi belaster Holmestrand sentrum med. Og ikke minst: Ambisjonene om å få til småbåthavn allerede i 2019.

Vårt håp er at publikum står tilbake med oppfatningen av NOAH som et selskap nyttig for miljøarbeidet i et Norge og i en verden på full fart inn i den sirkulære økonomien. Og ikke minst et NOAH hvor ledelse og alle medarbeidere ønsker dialog med det lokalsamfunnet vi er en del av.

Vi håper publikum koste seg i Langøya-parken på en fin ettersommerdag.

For de som ikke fikk anledning til å være tilstede, eller som ønsker mer innblikk i de informasjonsplakatene vi benyttet under Åpen dag-arrangementet: Dere ser samtlige informasjonsplakater i menyknappen til høye. Under kan man også ser bilder fra årets arrangement, lørdag 25. august.